GARANȚIA CLIENTULUI

PATIN este un brand de lux și marcă înregistrată, conform Certificat de înregistrare a mărcii Nr. 154272/10.11.2017, acum și cu prezență online. Suntem concentrați pe menținerea celei mai înalte reputații în ceea ce privește calitatea produselor și a angajamentului nostru față de clienți.

Prețurile noastre vor fi întotdeauna competitive, iar serviciile noastre sunt rapide și profesioniste.

Toate comenzile sunt manipulate și ambalate cu dragoste, pentru a vă asigura că produsele comandate ajung la dumneavoastră în condiții optime.

Oferim TRANSPORT GRATUIT pentru orice comandă!

În cazul în care un client este nemulțumit de achiziția sa, vom face tot ce putem pentru a remedia situația și nu ezitați să ne contactați dacă există o problemă la numărul de telefon +40733697375 sau la adresa de e-mail welcome@patin.ro

PROMISIUNEA PATIN

• În cazul în care produsele comandate sunt deteriorate, le vom înlocui si vă vom transmite complimentele noastre

• În cazul în care un client nu este mulțumit de achiziție, comanda poate fi returnată în termen de 30 de zile pentru rambursare, cu condiția ca articolul să nu fie utilizat și să fie în ambalaj original.

• Oferim o garanție de 1 an pentru toate produsele și accesoriile

• Pentru a ne returna comanda, pur și simplu asigurați-vă că pachetul este ambalat în siguranță și trimiteți-l la următoarea adresă: Târgu Mures, strada Primăriei, nr. 1

• Pentru propria protecție, vă recomandăm, desigur, să utilizați un serviciu de livrare profesionist și sigur

N.B. Ne străduim să menținem prețurile corecte în orice moment. Cu toate acestea, în cazul unei erori de preț, ne rezervăm dreptul de a oferi cumpărătorului o rambursare sau schimb și nu avem obligația de a finaliza achiziția și expedierea articolului.