News & Blog

Manifest pentru scris și citit
By PATIN July 24, 2020 0 Comentarii

Manifest pentru scris și citit

Când am pornit acest proiect, nu știam încotro vom ajunge. Aveam în schimb certitudinea încercării și a destinației. Prin tot ceea ce facem și producem dorim să fim o alternativă a concurenței existente deja pe piață. Însă, ce ne deosebește, este însăși acest manifest. Vrem să fim mai mult decât simpli comercianți. Vrem să atragem atenția asupra importanței scrisului și a cititului.

Puterea scrisului

Scrierea stimulează creativitatea, care este fundamentul succesului. Zilnic suntem sufocați de multitudinea ideilor și gândurilor care ne trec prin minte și, inevitabil, apare frustrarea că nu le putem îndeplini pe toate. Foaia albă, goală este remediul împotriva acestui neajuns. Așternându-ne obiectivele și planurile pe hârtie devenim mai pragmatici și ne orientăm mintea spre succes!

Puterea lecturii

Lectura este definită ca o gândire orientată vizual, iar actul lecturii ne obligă să gândim mult mai consistent și complex decât atunci când privim sau ascultăm. Citind ne folosim imaginația, pe care noi o considerăm motivația noastră zilnică. De la imaginație la visare nu e decât un pas. Deci, citim – ne imaginăm – visăm – realizăm!

Pentru a te cunoaște, așterne-ți gândurile pe hârtie. Scrie!

Pentru a crede trebuie să începi, pentru a începe trebuie să visezi. Citește!

Mai rămâi puțin în lumea ta, mai stai un timp...nu te grăbi...

Scrie...citește...fii liber!

Lasă-ți gândul